Splošni pogoji

1. SPLOŠNO

V nadaljevanju vam predstavljamo Splošne pogoje poslovanja podjetja Srebrna rezerva s.r.o. Pogoji veljajo za vse kupce, partnerje in ostale poslovne stranke, razen če to v medsebojni pogodbi ni drugače določeno. Vsak poslovni partner oz kupec na zahtevo lahko prejme kopijo "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA" v pisni obliki, sicer pa so pogoji objavljeni na spletni strani splošni pogoji . Izgovora stranke, da ne pozna "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA", ne upoštevamo.

2. PONUDBA

Ponujamo izdelke, ki so novi. Ponudba je takšna kot je predstavljena na internetnih straneh. Naša ponudba je neobvezujoča. Podrobnejši tehnični podatki in fizični izgled artiklov je možen preko e-pošte ali po telefonu. Katalog izdelkov se zvišuje z novo ponudbo in znižuje s prodanimi artikli. Ponudba velja do razprodaje zalog. Cene v ponudbi veljajo za gotovinsko plačilo.

3. NAKUP

Slike, specifikacije in cene na naši internetni strani so simbolične in informativne. Nakup oz. naročilo prodajnih artiklov se lahko vrši v spletni trgovini, preko telefona ali e-pošte. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Kupec, ki vrši nakup na daljavo preko telefona ali e-pošte je seznanjen z izgledom in stanjem naročenega blaga. Za naročilo se šteje rezervacija preko telefona ali e-pošte, za nakup pa po plačilu predračuna.

4. NAROČILO

Kupec lahko naroči izdelke iz spletne strani http://www.koloidnosrebro.net  preko spletne trgovine oz. preko košarice, .

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

5. PLAČILO

Vse cene v ponudbi so z vključenim 22% DDV in s izražene v EUR.
Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
* Preko PAYPAL-a

6. NAČIN DOBAVE

Artikle, ki so na zalogi je možno prevzeti takoj oz. po dogovoru. Če jih pošljemo po dostavni službi je prevzem možen v roku 48h po celi Sloveniji. Stroške dostave nosi kupec po ceniku dostavne službe. Tako v primeru poškodovanja pošiljke med prevozom podjetje  Srebrna rezerva s. r. o.ne odgovarja za nastalo škodo.

7. REZERVACIJE

Vse artikle je možno tudi predhodno rezervirat. Rezervacija se vrši preko e-pošte, telefona ali pisno. Rezervirane artikle je potrebno prevzeti v roku 48h. Po preteku rezervacije je artikel spet na voljo drugim kupcem in rezervacija je prekinjena.

8. OSTALO

Pred uporabo izdelkov Podjetja Maxlab MAXLAB s.z.t.r. ter izdelkov blagovne znamke Silverex se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran je, za namen tega pravnega obvestila, pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu http://www.koloidnosrebro.net  (v nadaljevanju: Spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je Marjan Gavez

Vse pravice so pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z interneta za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.zlata-rezerva.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa Spletne strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Srebrna rezerva s. r. o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.koloidno-srebro.etrgovine.com. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Srebrna rezerva s. r. o. za vse primere izključena.

Omejitev odgovornosti

Srebrna rezerva s. r. o.se bo trudila, da bodo podatki na Spletni strani pravilni in ažurni, vendar Srebrna rezerva s. r. o. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi Spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah Spletne strani, ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe Spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.

Srebrna rezerva s. r. o. se bo trudil za nemoteno delovanje Spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja Spletne strani.

Srebrna rezerva s. r. o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni Spletno stran.

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov je urejeno v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti Spletne strani.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Mariboru.

Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

 

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo POLITIKO PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information